VUNDET - RAMMEAFTALEN MED REGION SJÆLLAND

Karlsson arkitekter_rammeaftale Region Sjælland VUNDET.jpg

VI VANDT RAMMEAFTALEN MED REGION SJÆLLAND !

Karlsson arkitekter i samarbejde med Dines Jørgensen & Co er en af de fem vindere i konkurrencen om 4-årige rammeaftale med Region Sjælland. Det drejer sig om ombygning, renovering og vedligeholdelse af alle Region Sjællands bygninger, som består primært af sygehuse, institutioner og administrative bygninger. Derudover forventes rammeaftalen anvendt i forbindelse af mindre tilbygninger og nybyggerier. - En meget spændende og udfordrende opgave !

//

WE WON FRAMEWORK AGREEMENT WITH REGION ZEALAND!

Karlsson architects is in collaboration with Dines Jørgensen & Co one of the five winners of the 4-year framework agreement with Region Zealand regarding reconstruction, refurbishment and maintenance of all Regions buildings, primarly hospitals, institutions and office buildings. Moreover, the contract also applies to smaller extensions and new constructions. - A very exciting and challenging assignment !