FØRSTE SPADESTIK - SKOVVANG DEMENSPLEJECENTER

Karlsson arkitekter_Skovvang_1 spadestik.jpg

FØRSTE SPADESTIK - SKOVVANG DEMENSPLEJECENTER

I denne uge fejrede vi 1.spadestik, som byggestart af demensplejecenter Skovvang i Allerød.

Adm. Direktør i KAB Jens Elmelund og Borgmester Karsten Längerich, glædede sig i deres taler til at opføre Danmarks bedste demensplejecenter.

Vi er super glade for det gode samarbejde med bygherre Furesø boligselskab og Allerød Kommune samt bygherrerådgiver Dominia og for Totalentreprenør teamet STB BYG AS med - VLA, Ingeniør’ne og Thing Brandt landskabsarkitekter.

Demens plejecenter Skovvang forventes at stå klar til indflytning i foråret 2020 med 40 plejeboliger, aktivitetscenter og servicearealer med trygge og hjemlige rammer, gode ude-inde forhold og den nyeste velfærdsteknologi.

//

BREAKING THE GROUND - DEMENTIA CARE CENTER IN ALLERØD

This week we celebrated the start of construction of the new dementia care center in Allerød (Denmark). The CEO of KAB, Jens Elmelund and Mayor Karsten Längerich mentioned in their speeches that they are looking forward to establishing the best care home in Denmark.

We are grateful for the good partnership with our client Furesø boligselskab and Allerød municipality, the client advisor Dominia and with our main contractor team STB BYG with VLA, Ingeniør’ne and Thing Brandt landscape architects.

The building is expected to be finished in spring 2020 with 40 apartments for people with dementia, day care centre and service facilities. It has been important for us to create homely and safe environments for people with dementia, to establish a good connection between indoor and outdoor and to incorporate welfare technology into the project, like sensor floors and circadian light.