CHRISTIAN KARLSSON UDPEGET SOM FAGDOMMER I ARKITEKTKONKURRENCEN OM DET NYE SIMAC

Karlsson arkitekter_SIMAC_fagdommer.jpg

Det nye SIMAC, Svendborg International Maritime Academy, bliver med 12.500 m2 og plads til 1000 studerende i Svendborg Havn en urban campus i verdensklasse!

Konkurrencen forløber i 2 etaper – 1. etape omhandler en helhedsplan for Nordre Kaj i Svendborg Havn ca. 70.000 m2 med boliger, erhverv og en maritim erhvervspark og 2. etape selve uddannelsesbyggeriet som skal støtte SIMAC´s fortsatte udvikling og høje ambitionsniveau.

Byggeprojektet er forankret i SMUC Fonden og starter med arkitekturkonkurrencen i 2018 og med forventet indflytning i 2022. Projektet er blevet muliggjort takket være en donation på 100 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden. 

 

CHRISTIAN KARLSSON APPOINTED AS A JURY MEMBER OF THE NEW SVENDBORG INTERNATIONAL MARITIME ACADEMY (SIMAC) COMPETITION. 

The new SIMACs world class campus is going to be 12.500 m2 for 1000 students, located in the Svendbord Harbor. 

It is a 2-fase competition - the 1st fase is about a masterplan for the Northern quay in Svendborg Harbor with 70.000 m2 housing, commercial functions and a maritime business park and the 2nd fase is about the education building itself. 

The project is driven by the SMUC Foundation and starts with an architecture competition in 2018 with the expected moving in in 2022. The project is made possible thanks to a donation of 100 million crowns from the A.P. Møller Foundation.