MIPIM AWARDS 2017 ‘best healthcare development’ FINALIST

Nyt år - ny nominering!
Vi er glade for at meddele at GAPS - nyt psykiatrisygehus i Slagelse - er blevet udvalgt som en af fire finalister blandt 214 projekter til en af verdens mest prestigefulde ejendomspriser, MIPIM Awards 2017 i kategorien ‘Best healthcare development’. Prisen uddeles den 16 marts i Cannes i løbet af MIPIM Awards Ceremony som højdepunktet til selve begivenhed.

 

 

New year - new nomination!
We are happy to announce that GAPS - the new psychiatric hospital in Slagelse has been selected from 214 entries from around the world as one of the finalists for one of the most prestigeous real estate awards - MIPIM Awards 2017 in the ‘Best healthcare development’ category. The winners will be announced during the MIPIM Awards Ceremony on March 16 in Cannes as the culmination of this years real estate event.