Rammeaftale med KEA

foto: www.innobyg.dk

foto: www.innobyg.dk

SUPER NYHEDER! 
Karlsson arkitekter sammen med Alectia som underrådgiver er blevet prækvalificeret til tilbud af byggerådgivning for Københavns Erhvervsakademi (KEA). Det er en rammeaftale op til 4 år, hvor man bistår med byggerådgivning i forbindelse med gennemførelsen af løbende ombygninger og renoveringer.

Vi er meget begejstrede for at kom i gang! 

 

 

SUPER GOOD NEWS! 
Karlsson architects together with Alectia as sub-consultants have been prequalified to give an offer for building consultancy for Copenhagen School of Design and Technology (KEA). It is a framework agreement lasting for up to 4 years and is about consulting the ongoing reconstruction and renovation assignments.

What a great assignment for a great client - we can’t wait to start!