PRÆKVALIFICERET – DEMENSPLEJECENTER I ALLERØD!

Karlssonark_Allerød_hj side.jpg

I team med STB BYG som totalentreprenør, Karlsson arkitekter, VLA og Ingeniør'ne som underrådgivere er vi prækvalificeret til at give tilbud på opførelse af demensplejecenter i Allerød. Opgaven består af etablering af 40 boliger, fælles boligarealer og opførelse af et (dag)aktivitetscenter for borgere der ikke bor fast på centret – i alt 3200 kv.m. nybyggeri samt tilhørende udearealer.

//

PREQUALIFIED – DEMENTIA HOME AND CARE CENTER IN ALLERØD

In the team with STB BYG as the main contractor, Karlsson architects, VLA and Ingeniør'ne as the subconsultants we are  prequalified to give an offer on establishing a day care center for people with dementia in Allerød. The task is to establish 40 hounsing units, common areas and day center for residents who don’t live in the care center – 3200 sq.m in total.