VI SØGER PRAKTIKANT TIL FORÅRET 2016

Er du studerende arkitekt eller studerende bygningskonstruktør? Måske er du den vi leder efter!

Karlsson Arkitekter tilbyder praktik i min. 5 måneder. Vi laver forskellige opgaver indenfor arkitekturfaget, bla. skitsering/projektering/konkurrencer, og har et lille men hyggeligt kontorfællesskab på Christianshavn! Vi forventer at du har kendskab til CAD, ADOBE, REVIT (konstruktør), og et stort engagement til arkitekturfaget!

Send din ansøgning med portfolio. (max.10 mb)til: mail@karlssonark.dk

Mærk din henvendelse med ”Praktikant hos Karlsson Arkitekter”.

 

We are looking for interns, to work for us during Spring 2016! Are you a student of architecture or a constructing architect? Do you have experience with CAD,ADOBE & REVIT? Are you passioned for architecture?

Send us your application & portfolio(max.10 MB) to mail@karlssonark.dk 

Mark your application "Intern at Karlsson Arkitekter"