INDVIELSE AF PSYKIATRISYGEHUSET I SLAGELSE

Mandag 24. august, blev vores psykiatrisygehus indviet, da Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, sammen med blandt andet sundheds- og ældreminister Sofie Løhde og regionsformand Jens Stenbæk, klippede den røde snor. 

Efterfølgende fik de en rundtur på hospitalet af Christian Karlsson, hvor kronprinsessen viste tydelig begejstring.

"Det har været en meget positiv oplevelse. Alt er så nyt og innovativt. Sygehuset er fremtidssikret, fordi alt er så gennemtænkt. Stort tillykke til Region Sjælland!"

HKH Kronprinsesse Mary kommentar til pressen ved besøgets afslutning.

 

Karlsson Arkitekter har, i samarbejde med VLA, fungeret som totalrådgiver for Danmarks nyeste og mest innovative psykiatrisygehus. 

Efter 6 års arbejde - fra skitsekonkurrence, brugerproces til opførelse, er vi endelig ved slutningen af vores største projekt, det nye psykiatrisygehus i Slagelse. Det har været et fantastisk samarbejde, blandt andet med Moe, NNE, Cenergia, Schønherr, Bartenbach, samt kunstner Malene Landgreen og poet Ursula Andkjær Olsen.

Sammen med Region Sjælland vil vi gerne fejre det nye byggeri og inviterer til åbent hus i Slagelse søndag den 30. august fra kl. 10 til 13. Vi glæder os til at se jer!