tegnestuen

Karlsson arkitekter er etableret i 2007 og har gennem en række konkurrenceprojekter og realiserede byggerier markeret sig som en ambitiøs, innovativ og serviceorienteret arkitektrådgiver.

     altid bedre end du forventer !

Tegnestuens mål er at medvirke til at skabe stadig mere velfungerende og oplevelsesrig arkitektur gennem en indlevet og visionær rådgivning i den enkelte opgave og således at den enkelte klient oplever et præcist og målrettet samarbejde og et værdiskabende resultat – altid bedre end forventet !

Vi arbejder bredt med rådgivnings- og planlægningsopgaver indenfor både kulturarven og fremtidens bygger med fokus på at udvikle bæredygtige koncepter som udgangspunkt for design og projektudvikling gennem analyse af program, sted og klient.

Dette er også afspejlet i vores referencer, som spænder over både større offentlige byggeopgaver i både by og på landet og opgaver for erhvervs- og private kunder – sundhed, undervisning, kontorer, landbrug og boliger.

     vores kunder

Vi har løst opgaver for en række offentlige bygherrer og erhvervsklienter bla.  – KEA, Realdania, Sykehusbygg (NO), ECCO, Region Sjælland, Grønlands Selvstyre, Region Hovedstaden, Københavns Kommune, Region Syddanmark, Trafikstyrelsen, FLEYE, Rødovre Kommune, Forsvaret, Rigsadvokaten, Bygningsstyrelsen, Guldborgsund Kommune, Bygningsstyrelsen – samt en række boligforeninger og private klienter.

     design for dem der behøver det mest…

Vi har i de senere år arbejdet med udvikling af en humanistisk arkitektur for udsatte grupper i samfundet, hjemløse, psykiske syge, ældre og demente og ikke mindst udsatte og anbragte børn.

Særligt kan nævnes det nye psykiatrisygehus i Slagelse 2010-15 som med et areal på 44.000 m2 er en investering på mere end 1.2 mia. dkr. er det største og mest ambitiøse byggeri for psykiatribehandling i Danmark gennem mere end 100 år.

Projektet har vagt opmærksomhed i hele verden og har modtaget en række arkitekturpriser og er indstillet til en række arkitekturpriser i Europa og USA i 2016/17.

     arkitekturpriser

TYNDPLADEPRISEN 2009 - for 1. præmieprojektet i Realdania´s konkurrencekompleks for fremtidens byggeri i det åbne landskab

FARVEPRISEN 2016

THE ARCHITECTURAL REVIEW AWARD 2016

MIPIM AWARD 2017 / Best Healthcare Development

  for det nye psykiatrisygehus i Slagelse, ligesom vi sammen med Region Sjælland har modtaget

BYGHERREPRISEN 2016

Tegnestuen var i 2016 indstillet til den danske LYSPRIS og var i efteråret finalister til flere internationale arkitekturpriser bla. WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL AWARD og WAN AWARD.

 

 

banner til mail_03 2017.jpg