karlsson arkitekter

 

 

OPSTART 2007

EJERE Christian Karlsson og Hedvig Molnár Karlsson

ANSATTE 9 faste ansatte akademiske arkitekter & konstruktører

 

Ønsker du et job hos os?

Vi er altid interesserede i talenter til vores kontor,  og modtager gerne din uopfordrede ansøgning med portefølje. (max.10 mb) til mail@karlssonark.dk

Mærk din henvendelse med ”Job hos Karlsson Arkitekter”.

 

Er du studerende arkitekt eller studerende bygningskonstruktør?

Karlsson Arkitekter tilbyder praktik i min. 5 måneder. Vi forventer kendskab til CAD, ADOBE, REVIT (konstruktør), og et stort engagement til arkitekturfaget! 

Send din ansøgning med portefølje. (max.10 mb) til mail@karlssonark.dk

Mærk din henvendelse med ”Praktikant hos Karlsson Arkitekter”.

 

TEGNESTUEN

Karlsson arkitekter er etableret i 2007 og har gennem en række konkurrenceprojekter og realiserede byggerier hurtigt markeret sig som en ambitiøs, innovativ og serviceorienteret tegnestue.

Tegnestuens mål er at medvirke til at skabe stadig mere velfungerende og oplevelsesrige fysiske rammer gennem en indlevet og visionær rådgivning i den enkelte opgave og således at den enkelte klient oplever et fremadrettet og præcist samarbejde og et værdiskabende resultat.

Tegnestuen er organiseret som et anpartsselskab, ejet og ledet af arkitekterne Christian Karlsson og Hedvig Molnár Karlsson og har gennem de seneste år haft en årlig omsætning på 7-8 mio. dkr. og beskæftiger 8-10 medarbejdere med et højt teknisk og kunstnerisk kompetenceniveau.

Vi arbejder bredt med rådgivnings- og planlægningsopgaver indenfor både kulturarven og fremtidens byggeri. Vi er optaget af at etablere bæredygtige koncepter som udgangspunkt for design og projektudvikling gennem analyse af program, sted og klient.

Vi tilbyder en full service arkitektrådgivning med fokus på den enkelte opgave og klientrelation, således at den enkelte klient oplever engageret og kompetent partnerskab og et værdiskabende resultat – gerne bedre end forventet! Dette er også afspejlet i vores referencer, som spænder over både større offentlige byggeopgaver i både by og på landet og mindre opgaver for erhvervs- og private kunder – sundhed, kontorer, landbrug og boliger.

Vi har bla. haft ansvaret for det nye psykiatrisygehus i Slagelse 2010-15 som med 44.000 m2 er en investering på mere end 1.2 mia. dkr. er det største og mest ambitiøse byggeri for psykiatribehandling i mange år. Projektet har vagt opmærksomhed i hele verden og er indstillet til en række arkitekturpriser i Europa og USA i 2016/17.

Men vi løser også langt mindre opgaver, her i 2016 er vi bla. i gang med et pilotprojekt fælles for Københavns Kommune og Region Hovedstaden ud udvikling af fremtidens psykiatrihuse i København samt engageret i udviklingsopgaver vedr. bla. fremtidens byggeri for ældre og demente mennesker, og rådgivning om psykiatribyggeri i både Norge og på Grønland samt en række enfamiliehuse for private klienter.

 

BLANDT VORES KLIENTER KAN NÆVNES

Region Sjælland, Region Hovedstaden, Region Syddanmark, Guldborgsund Kommune, Københavns Kommune, Bygningsstyrelsen, Trafikstyrelsen, Forsvaret, Rigsadvokaten, Realdania, ECCO, FLEYE

 

TEGNESTUEN HAR MODTAGET EN RÆKKE ARKITEKTURPRISER

- TYNDPLADEPRISEN 2009

for 1. præmieprojektet i Realdania´s konkurrencekompleks for fremtidens byggeri i det åbne landskab

- FARVEPRISEN 2016

- THE ARCHITECTURAL REVIEW AWARD 2016

- MIPIM Award 2017 / Best Healthcare Development

for det nye psykiatrisygehus i Slagelse, ligesom vi sammen med Region Sjælland har modtaget

- BYGHERREPRISEN 2016

Tegnestuen er i 2016 indstillet til den danske LYSPRIS og var i efteråret finalister til flere internationale arkitekturpriser bla. WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL AWARD og WAN AWARD.